Oliebollen verkoop 2012 door Young Experience

Jongerenvereniging Young Experience gaat oliebollen verkopen. De opbrengst gaat naar Project Disha.

Disha is een opvanghuis in India voor meisjes die thuis niet gewenst zijn. Zij krijgen hier verzorging, onderwijs en ook Bijbelonderwijs. Helaas moet elk jaar het opvanghuis een periode dicht omdat er geen geld meer is. De meisjes gaan dan terug naar hun geboorteplaats en kunnen vaak niet meer terug komen…  Meer informatie over dit project is te vinden op de website van de stichting HVC.

Op Oudejaarsdag gaan wij oliebollen bakken bij de Ontmoetingskerk. U kunt oliebollen bestellen via email: yxharen@hotmail.com. Geef a.u.b. aan in uw mail hoeveel zakken van 5 of 10 oliebollen u bestelt, de kosten per zak van 5 oliebollen is €3,- van 10 oliebollen is €5,- Vanaf 12:00 tot 16:00 uur kunt u uw bestelling afhalen bij de Ontmoetingskerk.

Wij verkopen ook glühwein en warme chocolademelk. Kom gewoon gezellig langs, ook als u niks besteld hebt. Mocht u niet kunnen komen en toch een gift willen geven, kunt u overmaken op het rekeningnummer van de diaconie van de Ontmoetingskerk, rek nr. 60.24.40.602, t.n.v Diaconie o.v.v. ´Oliebollenactie Young Experience´.
Wij zien u graag op 31 december!

 

delen