introductieavond Christianity Explored

We gaan 18 januari aanstaande weer beginnen met een nieuwe cursus voor jongeren: Christianity Explored.

Dit is een korte cursus die je de kans geeft om na te denken over de grote vragen van het leven. En om de persoon te ontdekken die het hart is van het christelijk geloof, Jezus Christus. Ontdekken wie Jezus echt is. Dat gaan we doen door middel van het evangelie van Markus.

Het Bijbelboek Markus laat ons het evangelie, het goede nieuws, heel mooi zien. Om Jezus te leren kennen gaan we het tijdens de cursus hebben over identiteit, over zonde, het kruis, de opstanding, over genade en wat het betekent om Jezus te volgen.

Ben je tussen de 16 en 25 jaar en lijkt het je gaaf om dit jaar mee te doen?
Meld je dan nu aan via jongerencursus@ontmoetingskerkharen.nl 

De eerste cursusavond staat gepland voor 25 januari. We beginnen elke cursusavond met samen eten om 18:30 uur en we ronden de avond af in de soos van de kerk om ongeveer 21:00 uur. Ook dit jaar gaan we met z’n allen een weekend weg, een geweldige ervaring die je echt niet wilt missen!

We zien je heel graag op de introductieavond:

Woensdag 18 januari 2017 om 19.30 uur
Ontmoetingskerk in Haren.

delen