De kerkdienst

Kerkdienst

Door de week zijn er heel veel verschillende activiteiten in ons kerkgebouw, maar de zondag is een speciale dag voor alle christenen. Dan ontmoeten wij elkaar voor, tijdens en na de kerkdienst. De overdenking of preek staat centraal in onze kerkdienst, maar er is ook gebed en we zingen veel.
Onze kerk heet “Ontmoetingskerk”: we ontmoeten daar elkaar, en ook onze God. Maar we geloven dat we onze God niet alleen op zondag ontmoeten. God is altijd bij ons, iedere dag!

Bijbeltijd

De kinderen van onze kerk horen er bij, en daarom nemen we ze graag mee naar de kerk. Maar voor de jonge kinderen duurt een hele kerkdienst vaak te lang en daarom is er voor hen vaak een speciaal programma. Behalve een crèche voor de allerkleinsten is er “Bijbeltijd” voor kinderen van de basisschool. Tijdens deze “Bijbeltijd” wordt gepraat over God en de Heer Jezus. Vaak wordt er door de kinderen ook een werkje gemaakt, of een lied geleerd. Zo leren kinderen op hun eigen niveau zien wat God voor hen betekent. We vinden dit belangrijk want God vraagt van ons om het geloof door te geven aan onze kinderen.

Welkom

U bent hartelijk welkom om een kerkdienst mee te maken, ook als u geen lid bent van onze kerk. U kunt van ons een Bijbel of een liedboek gebruiken tijdens de kerkdienst. En is er dan iets wat u wilt weten? Vraag er naar, de mensen geven u graag antwoord! Iedere zondag zijn er diensten om 9.30 uur en om 16.30 uur.
Ook door de week bent u van harte welkom in onze kerk, om een kijkje te nemen, of gewoon even te praten. ’s Avonds is de kerk meestal wel open!